Ionica Moldovan, campion national la culturism - Blog:Culturism - Portal semantic Pagini Favorite
Chat online  

Ionica Moldovan, campion national la culturism

De la Portal semantic Pagini Favorite

Salt la: navigare, căutare


  In perioada 4-5 septembrie s-au desfasurat la Brasov Campionatele Nationale de Culturism. Sportivii mureseni prezenti la aceasta editie au avut o comportare mai mult decat meritorie, reusind sa se intoarca acasa cu o medalie de aur, prin Ioan Moldovan, la categoria 75 de kilograme si una de argint, tot prin Ioan Moldovan, care a facut pereche, cu David Judith, o sportiva de la un club din Galati. Tot la categoria 75 de kilograme, un alt sportiv muresean, Florin Dogaru, a terminat pe locul sase...mai mult[1]

  .“Sunt foarte multumit de ceea ce am gasit la Brasov. Conditiile au fost bune, un concurs foarte reusit. Sunt extrem de multumit de ceea ce au reusit baietii, nu este putin lucru sa devii campion national”, a declarat Dumitru Cheteles, antrenorul sportivilor mureseni. “A fost o organizare foarte buna si o concurenta dura. Au fost sportivi valorosi, nu pot sa spun ca mai buni decat cei pe care ii cunosteam eu, inainte sa fac acea pauza competitionala, pentru ca si atunci erau sportivi de valoare. Oricum eu am mers foarte pregatit acolo, eram foarte sigur ca o sa castig. Din cate am inteles, am prins lotul national si o sa incep pregatirea pentru Europenele ce vor avea loc anul viitor”, a adaugat Ionica Moldovan, castigator a doua medalii.
  In data de 20 septembrie, va avea loc la Slobozia, va avea loc Campionatul National de culturism body-building, unde de asemenea, antrenorul Titi, asa cum il stie lumea, isi pune mari sperante intr-o medalie de aur, prin Palecian Judith. In prezent, sportivii se afla la Costinesti, pentru a se relaxa dupa concurs, insa din pacate pentru ei, nu a parte de vreme buna. “Am venit aici sa stam la plaja, insa ploua cu galeata”, a declarat cu umor Titi, antrenorul culturistilor mureseni.

  Sursa: zi-de-zi.ro


FishBone (talk) • 16 septembrie 2009 11:00 • no comments
Unelte personale