Accesorii Culturism - Portal semantic Pagini Favorite
Chat online  

Accesorii Culturism

De la Portal semantic Pagini Favorite

Salt la: navigare, căutare


Top Contributori Articol

Vasileion [4 editari]

Afiseaza tot
Comunitate

Google Friend Connect Pagini Favorite

Vino si tu in zona Google FriendConnect

Pagini Favorite Twitter

Urmareste Pagini Favorite pe twitter

Manusi & Centuri & Accesorii

Manusi din piele si bandaje elastice culoarea albastru si gri - manusi realizate din piele de bovina de cea mai buna calitate -prevazute cu piele de culoare gri la partea din palma, dintr-o combinatie din piele de culoare gri si material textil de culoare albastra la partea exterioara si de asemenea cu bandaje elastice de culoare neagra la capatul superior al fiecarei manusi (acestea infasurandu-se in jurul incheieturilor mainilor si prinzandu-se datorita sistemului “scai” cu care sunt prevazute). Manusile din piele si bandaje elastice (combinatia de culori gri si albastru) fac parte din colectia de manusi, centuri si accesorii sportive a firmei Olympus Grup si au numarul de articol 136. Calitatea acestor manusi este foarte buna fiind de altfel atestata prin certificatul de calitate ISO 9002 pe care fiecare din articolele acestei linii il are.
Manusile din piele si bandaje elastice combinatia de culoari gri si albastru -articolul 136- sunt prevazute pe patru categorii de marimi S (cea mai mica), M (medie), L (mediu superior/peste medie/larga), XL (extra-larga).
Incadrarea pe marimi se face in functie de dimensiunea perimetrului palmei care se poate urmari din tabelul de mai jos.


Centura din piele pentru ridicarea greutatilor tip "DIPPING BELT" reprezinta un tip de centura prevazuta la fiecare din capete cu cate o catarama de care se prinde prin intermediul unor carabine metalice un lant de asemenea metalic prin intermediul caruia se pot pune greutati aditionale, sistemul fiind deosebit de util pentru mai multe tipuri de exercitii unde este nevoie de lucrarea cu greutati suplimentare fata de greutatea propriului corp. Este o centura realizata din piele si are aproximativ 15,5 cm latime ceea ce ofera o buna protectie spatelui in special in cadrul acelor exercitii unde acesta este foarte solicitat. Are numarul de articol 137 si face parte din colectia de manusi, centuri si alte accesorii sportive a firmei Olympus Grup. Calitatea acestui tip de centura este foarte buna, fiind de altfel atestata prin certificatul de calitate ISO 9002 pe care fiecare din articolele acestei linii il are. Centura pentru practicarea culturismului (articolul 137) este prevazuta pe patru categorii de marimi S (cea mai mica), M (mediu inferior), L (mediu superior/), XL (extra-larga). Centura pentru ridicarea greutatilor (articolul 137) se prezinta doar in varianta de culoare neagra.
Incadrarea pe marimi se face in functie de dimensiunea perimetrului palmei care se poate urmari din tabelul de mai jos.Sursa:[1]


Benzi elastice pentru protectia si stabilitatea incheieturilor si a genunchilor - benzi (bandaje) elastice realizate din material textil (bumbac de culoare neagra) de cea mai buna calitate ce se pot infasura si prinde in jurul genunchilor, astfel oferindu-se o foarte buna stabilitate si protectie a acestora mai ales in timpul exercitiilor cu greutati ridicate. Fac parte din colectia de manusi, centuri si accesorii sportive a firmei Olympus Grup si au numarul de articol 143. Calitatea acestor bandaje este foarte buna, fiind de altfel atestata prin certificatul de calitate ISO 9002 pe care fiecare din articolele acestei linii il are.
Spre deosebire de manusile si centurile din linia firmei Olympus Grup, benzile elastice (articolul 143) sunt prevazute doar pe o singura marime (marime universala). Sursa:[1]


BENZI PROTECTIE COATE

Benzi elastice pentru protectia si stabilitatea incheieturilor si a coatelor. benzi (bandaje) elastice realizate din material textil (bumbac de culoare neagra) de cea mai buna calitate ce se pot infasura si prinde -datorita sistemului scai cu care sunt prevazute- in jurul coatelor, astfel oferindu-se o foarte buna stabilitate si protectie a acestora mai ales in timpul exercitiilor cu greutati ridicate. Fac parte din colectia de manusi, centuri si accesorii sportive a firmei Olympus Grup si au numarul de articol 142. Calitatea acestor bandaje este foarte buna, fiind de altfel atestata prin certificatul de calitate ISO 9002 pe care fiecare din articolele acestei linii il are.
Spre deosebire de manusile si centurile din linia firmei Olympus Grup, benzile elastice pentru protectia si stabilitatea incheieturilor si a coatelor (culoare neagra) -articolul 142- sunt prevazute doar pe o singura marime (marime universala).
Sursa:[1]

Unelte personale