Campionatul European de Juniori - Masters 2009 - Blog:Culturism - Portal semantic Pagini Favorite
Chat online  

Campionatul European de Juniori - Masters 2009

De la Portal semantic Pagini Favorite

Salt la: navigare, căutare


  A fost un Campionat European cu multe recorduri: 19 categorii, 144 de sportivi, 23 de tări participante, 12 tări au luat aur.

  Organizatorii, în frunte cu dl Iosif Szabo, au pregătit concursul respectând cele mai înalte standarde.  

  Presedintele IFBB, Rafael Santonja, a deschis oficial Campionatul European, concluzionând: „suntem pentru a treia oară în România si de fiecare dată am găsit aceiasi oameni, iubitori de sport”.

  Concursul a fost un maraton sportiv, finalele de duminică terminându-se târziu, după ora 22.

  Prima medalie de aur pentru România a fost câstigată de Laura Cupsa care a dominat categoria de fitness junioare 163 cm, după ce anul trecut obtinuse locul 4.

  Aflată în cea mai bună formă a ei, a reusit să câstige si openul la fitness junioare în fata polonezei Renata Balsewicz.

  Tot la aceeasi categorie, Melinda Csernak si Corina Coroian au obtinut locul 5, respectiv 6.

  La categoria de fitness peste 163 cm, Mihaela Nistor a fost foarte aproape de podium, doar două puncte despărtind-o de ocupanta locului 3.

  Vicecampionul european de anul trecut la fitness juniori, Ionut Man, s-a prezentat cu un fizic îmbunătătit, câstigând toate cele 3 runde si Imnul României s-a auzit pentru a doua oară în Sala Sporturilor din Baia Mare.

  Medalia de bronz a fost câstigată de campionul national, Cristian Costescu, urmat de Robert Ghinea.

  La bodyfitness junioare 163 cm, campioana natională Tanita Zetea a obtinut cea mai bună performantă a ei de până acum, medalia de argint.

  Pe locul 6, Roxana Zlotea. La +163 cm, Ramona Gherghel, Cătălina Bolba si Beatrix Serban au obtinut locurile 4, 5 respectiv 6....mai mult[1]

FishBone (talk) • 17 septembrie 2009 10:41 • one comment
Unelte personale